İlimizde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasına katılım sağladık.

İlimiz genelinde düzenlenen akıl ve zeka oyunları yarışmasında okulumuzu ve ilçemizi temsil eden pentago kategorisinde il birincisi olan Muhammed Talha ERİŞEN, küre kategorisinde il üçüncüsü olan Muhammed İbrahim TURAN ve eqilibrio kategorisinde il üçüncüsü olan Viyan DEMİRCAN adlı öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerimiz Esra GÜVEN,Hasan ÖZAVCI,Serkan BEYAZİT, Yusuf KOLUMAN ve Sezer ALTUNÇ ÇİFÇİ ' yi tebrik ederiz.

09.05.2024 183

09-05-202409-05-202409-05-2024